04 February 2011

Classical Metal FTW

Ok post kali aku buat sebab Mixpod dah jadi macam haram! Music Dumper pun macam celaka! Gila doh aku tengah marah.. Tapi aku ganti dengan video yang akan membuat punggungmu tidak senang duduk. XD Huhuhu. Aku harap aku dapat cari music player yang baru. Haish manalah aku nak cari...

Oh video tersebut betul-betul kat atas post ni. Layan ^_^

Update:-9/3/2011 Aku letak video baru kat sebelahnya.
Update:-11/7/2011 Aku dah buang video tu tapi link masih ada.

Link:- Classical Metal
Link:- Fur Elise

No comments:

Post a Comment