29 October 2010

Laman Web

Assalamualaikum.

Waah sejak pertama kali aku buat blog ni aku x pernah update sampai dah berhabuk blog aku. Hehe. Kali ni aku update sebab aku rasa aku dah pandai gune blog nih.

Hari ni aku nak cerita sikit pasal internet. Setelah sekian lama aku melayari internet ni, aku menemui banyak benda baru... Belajar perkara2 yang baru macam buat hyperlink, hack dan banyak lagi. Ceh... Tapi baru aku sedar yang benda2 tu sume x lain x bukan cume sementara. Lepas tutup pc terus hilang alam maya yang seronok tu. Hidup kembali kepada bahagian yang kurang menggembirakan.

Bagi sesetengah orang mereka x kisah kalau x bukak pc tapi bagi aku x lengkap hari aku. Hehehe...
Hari ini aku nak senaraikan beberapa laman web yang amat seronok sekali untuk dilihat. Berikut adalah laman web tersebut:-

OhIslamOhIslam


OhTidakOhTidak


OhArtisOhArtis


CisdelCisdel

Laman web kat atas semuanya made in Malaysia. Setiap laman web tersebut mempunyai tujuan masing2 dan identiti tersendiri. Grafiknya pun boleh tahan dan teratur. Oklah Zapperz harap korang semua terhibur dengan post kali ni. Jumpa lagi!