19 May 2010

Pekse!!!!!!!

Assalamualaikum...

Hmm.. Tanggal 26 May 2010 akan bermula pekse Al-Azhar. Stress doe! Kena start hafaz muzakirat skang. Kang menanah nak jawab! Tapi malas gler nak hafaz.... Haha. Tapi dua hari je.. Hari Rabu dan Khamis. Pastu Jumaat cuti! Wohooo!!! Pastu di ikuti pekse pertengahan tahun pada minggu depan.. Haiya! :'( Walaubagaimanapun saya akan bekerja keras untuk menjawab peperiksaan :) Insya Allah saya akan dapat 9A+ untuk pekse pertengahan tahun & PMR... Tak lupa juga pekse Al-Azhar.. Sekurang-kurangnyer dapat jaid jiddan.. Huhu.. Semoga korang doakan saya mendapat dalam peperiksaan ni.... Amin.. :)

16 May 2010

Selamat Hari Guru!!!!!!!!

Selamat Hari Guru kepada semua guru di dunia ini! Terima kasih kerana mendidik kami untuk menjadi insan yang berguna. Guru umpama lilin yang membakar dirinya untuk menerangi orang lain. Sungguh besar pengorbanan guru. Marilah kita sama-sama menyambut Hari Guru sebagai tanda kita mengingati guru.

15 May 2010

Salam Perkenalan

Hi... Apa khabar sume? Hari ni 'first time' aku buat blog. Huhu.. Mula2 kakak aku buat blog, pastu kengkawan aku pun ramai dah buat blog... Aku pun teringin jugak nak buat blog ni kan... So, tadaaa.... Aku dah buat blog. Emm... oklah lain kali la kita bertemu... Tata...





p/s: The Zapperz Blog ialah nama blog aku... Nama sebenar aku rahsia... hehehe ;)